Sauber Group gaat samenwerking aan met ’s werelds meest invloedrijke bureaus voor entertainment, sport en merklicenties

De Sauber Group de samenwerking aan met WildBrain CPLG, een van ’s werelds grootste en meest invloedrijke bureaus voor entertainment, sport en merklicenties. Het bedrijf wil alle ondernemingen onder de koepel van de Sauber Group een strategisch assortiment voorschotelen in meerdere categorieën, zoals kleding en auto-accessoires. Sauber, het bedrijf van Zwitser Peter Sauber is al meer dan vijftig jaar actief in de autosport, waaronder dertig jaar in de Formule 1. De Sauber Group omvangt veel bedrijven niet alleen het Alfa Romeo F1-team, maar ook: Sauber Motorsport AG, Sauber Technologies en Sauber Esports. Naast het assortiment dat ze voor de Motorsport-tak…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head