“Saudi-Arabië probeert Formule 1 te kopen”

Het mag geen geheim zijn dat Saudi-Arabië veel interesse toont in de Formule 1. Sinds 2021 staat het Jeddah Corniche streetcircuit op de kalender. Volgens bronnen het heet Arabische land zelfs een poging gedaan om de sport te kopen. Naast de Formule 1 haalde Saudi-Arabië ook de Formule E en de Dakar Rally naar binnen. Daarnaast heeft de Saoedische oliemaatschappij Aramco een aardige vinger in de pap bij Aston Martin. Volgens de financiële tak van Bloomberg, van de voormalig New Yorkse burgemeester Michael Bloomberg, hebben de Saudisch een poging gedaan om de Formule 1 te kopen van Liberty Media. Bloomberg…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head