Sebastian Vettel start nu pas aan zijn Formule 1 seizoen: “Het voelt een beetje alsof ik te laat op school kom”

Het aanstaande Grand Prix weekend staan er voor het eerst dit seizoen vier Wereldkampioenen Formule 1 aan de start van het 2022 seizoen. Sebastian Vettel werd van 2010 tot 2013 vier keer achter elkaar kampioen. Na een coronabesmetting, waardoor de Duitser de eerste twee GP"s mistte, is de 34-jarige routinier weer van de partij in Melbourne. "Na positief getest te zijn en de eerste twee races te hebben gemist, voelt het een beetje alsof ik te laat op school kom, dus ik wil heel graag weer aan de slag! Het starten van mijn seizoen in Australi is iets wat ik…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head