Sergio Perez over het verschil van benadering bij Red Bull: “Je weet hoe de auto voelde en hoe ze dit jaar voelt”

Sergio Perez, de teamgenoot van Max Verstappen, laat weten dat zijn voorbereiding in aanloop naar zijn tweede seizoen bij Red Bull, aardig verbeterd is ten opzichte van zijn eerste seizoen met het Oostenrijkse team. De stap van Racing Point naar Red Bull was groter dan verwacht. Perez mocht dan wel in de schaduw rondrijden van Max Verstappen, maar de Mexicaan liet gedurende het seizoen een goede ontwikkeling zien. Naast zijn eerste overwinning voor het team in Baku scoorde Perez ook een handvol podia. Zijn meest gedenkwaardige moment afgelopen seizoen was zijn verdediging ten opzichte van Mercedes-coureur Lewis Hamilton tijdens de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head