Sergio Perez: “Zodra ik er niet meer van geniet, is de tijd dat ik naar huis moet gaan”

Sergio Perez heeft hoge verwachtingen voor het nieuwe seizoen. De teamgenoot van wereldkampioen F1 Max Verstappen is volledig overtuigd van zijn vermogen een wereldkampioenschap binnen te slepen met Red Bull Racing. Gedurende 2020 leek het er lange tijd op dat er in de Formule 1 geen plek meer zou zijn voor de Mexicaan. Hij werd bij het toenmalige team van Racing Point vervangen door Sebastian Vettel die naast Lance Stroll zou gaan rijden. Eind 2020 hoorde de Mexicaan dat hij toch een zitje had bemachtigt in de Formule 1, en niet zomaar én. Perez had namelijk een contract binnen gesleept…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head