SPECIAL – Aston Martin op weg naar de top in de F1; niet anderen nadoen maar alles zelf doen!

Een veelbelovende start met goede partners en daarna een jammerlijke implosie. Zo zou je de achterliggende jaren van het Formule 1-team van Aston Martin kunnen typeren. Maar zoals zovelen voor hen, geven ze niet op. Integendeel. Aston Martin blijft de ambitie hebben om zich op lange termijn aan te sluiten bij de top van het Formule 1-veld. Ze pakken dat stevig door (en op de enige, juiste manier) met een agressieve personeelswerving en met stevige investeringen. Er komt een nieuwe fabriek annex hoofdkantoor inclusief een ultramoderne windtunnel. En ondanks de moeizame, laatste jaren rijden oud-F1-wereldkampioenen met plezier gemotiveerd voor het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head