Succes Red Bull en Honda: team van Max Verstappen wilde zich aanpassen aan Honda, in tegenstelling tot McLaren

In 2019 bundelden Red Bull en Honda de krachten. Het F1-team van Max Verstappen kende een aantal lastige jaren met de krachtbronnen van Renault, waar de betrouwbaarheid het vaak liet afweten. Daarentegen bleek de Japanse krachtbron bij McLaren ook niet betrouwbaar. Het was een samenwerking die met argusogen werd bekeken, maar het heeft inmiddels twee wereldtitels in de Formule 1 opgeleverd. Volgens teambaas Christian Horner kwam het succes mede tot stand doordat Red Bull zich wilde aanpassen om aan de vereisten van Honda te voldoen om de motor in de auto te passen. Dit in tegenstelling tot McLaren.

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head