Toekomst van Fernando Alonso in de Alpine LMDh? “Legende in de sport, maar ook legende voor de Renault-groep”

Alpine is bezig met de ontwikkeling van een LMDh-bolide voor de FIA World Endurance Championship en de 24 uur van Le Mans. In het geschreven aanvalsplan om te strijden voor de algemene winst tijdens de endurance klassieker, komt ook Fernando Alonso voor. De autofabrikant is van plan de Spanjaard een stoeltje aan te bieden op het moment dat zijn F1-carrire eindigt. Op dit moment rijdt Alpine met de oude LMP1 in het kampioenschap, maar in 2024 komt het bedrijf in samenwerking met Signatech met een LMDh-programma. Alpine wil het programma van de en doen LMDh zodanig opzetten dat het samenwerkt…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head