Tom Coronel en Rob Kamphues schitteren in theater: “Mooie anekdotes en elkaar een beetje dissen”

Tom Coronel en Rob Kamphues trekken deze weken langs de theaters met hun show "Het Grote Grand Prix Circus 2". Waar de Ziggo Sport-presentator ervaring in het theater heeft, geldt dat niet voor de autocoureur Coronel, maar de show van ruim 1,5 uur zit strak in elkaar met veel humor en zelfspot. RaceXpress sprak met Tom Coronel over zijn nieuwe theatercarrire. Eerder had RaceXpress ook een interview met Rob Kamphues. De theatershow is een regelrecht aanrader voor de F1 fans! De heren treden nog op in het theater, check HIER voor de beschikbare datums!

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head