Toto Wolff haalt hard uit naar Christian Horner: “Hij is echt geobsedeerd”

Dat Toto Wolff en Christian Horner als water en vuur zijn, mag geen geheim meer zijn. Tijdens de controversiële titelstrijd in 2021 zijn de kopmannen van Mercedes en Red Bull op zijn zachtst gezegd flink uit elkaar gegroeid. De twee kunnen elkaar nauwelijks luchten of zien. Dat er nog veel wrok zit liet Wolff duidelijk merken in een interview met The Times. “Ik zit gratis in zijn hoofd, zonder huur te betalen. Hij is echt geobsedeerd. Elke seconde die ik besteed aan het praten over Horner is een tijdverspilling in mijn leven", zo trok Wolff van leer toen hem werd…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head