Toto Wolff laat de Mercedes-deur open voor terugkeer in een permanent F1-zitje van Mick Schumacher

Dat Mick Schumacher niet voor niets naar Mercedes is overgestapt wist iedereen van meet af aan. Toto Wolff heeft nu kolen op het vuur gegooid door te zeggen dat de ervaring van Mick Schumacher met Mercedes hem de mogelijkheid zou kunnen bieden voor een fulltime terugkeer op de F1-grid. Mick Schumacher, de zoon van F1-legende en zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher, heeft zich voor het seizoen 2023 bij Mercedes aangesloten als hun reservecoureur, nadat hij zijn zitje bij Haas had verloren aan Nico Hülkenberg. De 23-jarige Duitser zal als back-up dienen voor Lewis Hamilton en George Russell en het hele jaar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head