Toto Wolff over Lewis Hamilton: “Ik denk niet dat hij Mercedes verlaat, maar…”

Nu Mercedes nog geen vuist kan maken, laait de discussie weer op over een vertrek van Lewis Hamilton. De zevenvoudig wereldkampioen heeft verklaard dat hij bij Mercedes wil blijven, maar teambaas Toto Wolff vertelde verslaggevers dat hij "niet zou mopperen" als de zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen de behoefte zou voelen om in de toekomst ergens anders te kijken. Maar hij gelooft niet dat hij dat zal doen. De 38-jarige Hamilton heeft aan het einde van het F1-seizoen 2023 geen contract meer en heeft geen race gewonnen sinds zijn record in december 2021, terwijl Mercedes worstelde om hem een competitieve auto te…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head