Updates zijn broodnodig maar Max Verstappen moet in Imola toch nog even wachten

Bij de Grand Prix van Emilia-Romagna komt Red Bull met een upgrade van de RB18, maar het gaat nog geen groot zijn volgens teambaas Christian Horner. De upgrade is noodzakelijk na een tegenvallende seizoensstart. De RB18 is te zwaar en bleek niet voldoende betrouwbaar, dus een update is hard nodig om Max Verstappen en Sergio Perez aan autos te helpen die vooraan kunnen rijden en die de eindstreep halen. Werk-aan-de-winkel voor topontwerper Adrian Newey die erover zei: “Een F1-bolide wint ongeveer drie tot vier tienden van een seconde per ronde per tien kilo.” Eén van de problemen bij de RB18…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head