Vasseur aan zijn klus in Maranello begonnen; werd Binotto”s vertrek “extra gecompenseerd” door Ferrari?

De Binotto-exit bij Ferrari is achter de rug, op maandag 9 november is zijn opvolger – Frederic Vasseur – begonnen aan zijn nieuwe taak in Maranello. Maar de voorwaarden waaronder Mattia Binotto het Ferrari-huis heeft verlaten, sijpelen nu ook door in de openbaarheid. Het lijkt het erop dat de Mattia Binotto pas in 2024 weer actief mag zijn in de Formule 1, omdat Ferrari extra geld aan hem zou hebben betaald om daarmee te voorkomen dat hun voormalige teambaas dit jaar bij een ander team tekent. De Italiaan nam eind vorig seizoen ontslag na het mislukken van hun poging om…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head