Veel Red Bull-kleuren op de F2 en F3 grid: Wie wordt de nieuwe Max Verstappen of Sebastian Vettel?

Na grote namen als Max Verstappen, Sebastian Vettel en Carlos Sainz staan de volgende Red Bull Junior-talenten alweer in de coulissen te wachten om zich in de kijker te rijden. Komend seizoen rijden er in de FIA Formule 2 en Formule 3 heel wat door Red Bull gesteunde talenten rond. Zane Maloney eindigde vorig seizoen op de tweede plaats in het F3-kampioenschap nadat hij drie feature raceoverwinningen scoorde in de laatste drie evenementen. Komend seizoen maakt hij de overstap naar de Formule 2 en rijdt hij voor het team van Carlin, tijdens het laatste F2-weekend in Abu Dhabi mocht hij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head