VIDEO – Allan McNish over het niveauverschil in F1: “Audi moet hun stap in de F1 niet onderschatten”

Audi gaat vanaf 2026 deelnemen aan de Formule 1. Een enorme stap met vele consequenties. Ervaring genoeg in huis, maar de veteraan in de autosport, winnaar van Le Mans en voormalig Formule 1-coureur, vindt de F1 altijd toch iets speciaals. Ex-Formule 1-coureur Allan McNish weet wat ervoor nodig is om op het hoogste niveau te slagen en waarschuwt Audi om hun eerste uitstapje naar de top van de sport niet te onderschatten. De 53-jarige Schot had een geweldige carrière bij Audi en andere merken in de sportwagenraces. Hij racete in 2002 ook voor het goed gefinancierde, maar onsuccesvolle, Toyota F1-team.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head