VIDEO: Audi S1 Hoonitron: de racer die Audi nooit eerder had

De nieuwe Electrikhana-video met de Audi S1 ​​e-tron quattro Hoonitron en driftkoning Ken Block in de hoofdrol is in amper drie weken tijd al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken. De ‘one-of-a-kind’ S1 Hoonitron is uiterlijk gebaseerd op de legendarische Audi Sport quattro S1; technisch combineert hij serieuze autosport technologie met de elektrische aandrijflijn die Audi voor zijn serie productiemodellen gebruikt. Iets minder dan acht maanden na het begin van het project moest de Audi S1 ​​Hoonitron klaar zijn voor de eerste testritten en de opnames met Ken Block en zijn team. Dat was een ambitieuze taak voor Audi Sport…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head