VIDEO: Ferrari in actie met de nieuwe LMH op Fiorano

Eerder deze maand ging Ferrari voor de eerste keer in Fiorano het circuit op met haar LMH-auto. Met deze auto gaat het Italiaanse merk de strijd aan om de algemene overwinning in het FIA World Endurance Championship. Nog belangrijker is dat de Italianen in de hoogste klasse voor de overwinning gaan bij de 24 uur van Le Mans. Daar gaan zij het opnemen tegen merken als Toyota, Peugeot, Porsche en Cadillac. Bekend is natuurlijk het herosche gevecht wat de Italianen in de jaren ’60 met Ford uitvochten op het Circuit de la Sarthe. De eerste overwinning van een Ferrari dateert…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head