VIDEO – Wordt de Grand Prix in Zandvoort geconfronteerd met een onzekere F1-toekomst?

Terwijl de Formule 1 unaniem achter Saudi-Arabi staat na de raketaanvallen van afgelopen vrijdag in de buurt van het circuit, zien twee van de populairste sportlocaties een minder zekere Grand Prix-toekomst tegemoet. Zandvoort is na het succes van vorig jaar meteen één van de meest geliefde locaties voor de vernieuwde Nederlandse GP geworden, maar de F1 moet nog steeds een tweejarige "optie" op de huidige deal afronden. “FOM wil ons nog lang op de kalender houden”, zei Robert van Overdijk, circuitdirecteur van Zandvoort, tegen Viaplay. "We hebben een optie voor nog eens twee jaar, die nog moet worden ingevuld en…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head