VIDEO – Zal Ferrari zijn voorsprong behouden bij de Grand Prix van Australië na een succesvolle FP1?

Scuderia Ferrari heeft de twee beste tijden neergezet in de eerste vrije training van de Grand Prix van Australië op Albert Park met Carlos Sainz voor Charles Leclerc. Daarmee bevestigt Ferrari dat het in topvorm verkeert, door nu op het volgende en vernieuwde circuit van Albert Park alweer aan de top mee te draaien, daarbij Red Bull en Mercedes opnieuw achter zich latend. Zowel Carlos Sainz als Charles Leclerc begonnen de sessie met harde banden waarmee ze respectievelijk 1"21 "249 en 1"21" 815 scoorden. Na een onderbreking met een rode vlag vanwege puin op het rechte stuk, werden de twee…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head