Vijf dagen lang 300 Supercars, Hypercars en veel meer moois op gebied van auto”s op de International Amsterdam Motor Show (IAMS 2024)

Loading

Vijf dagen lang, 55.000 m² met meer dan 300 Supercars, Hypercars, Electric en Classic Cars, verdeeld over 7 themahallen, met dagelijkse liveshows van YouTube sensatie Drivers Dream en een heuse arena voor simracing. Ook deze vierde editie van International Autosport Motor Show (IAMS) is RAI Amsterdam komend paasweekend hèt podium voor spectaculaire primeurs, maximale pk’s, oogverblindende classics en een perfect familieprogramma. IAMS 2024 is BIGGER, BOLDER, AVONTUURLIJKER en biedt een gevarieerder aanbod dan ooit. In de nieuwe “Future Area” maken ook merken met volledig elektrische auto’s hun opwachting, zoals het Chinese Nio en het Amerikaanse Lucid Motors.

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!