Virtual 24H Le Mans: Max Verstappen start zijn eerste race van 2023 vanaf P4

Max Verstappen start de virtuele 24 uur van Le Mans zaterdag vanaf de vierde positie. De wereldkampioen Formule 1 van 2021 en 2022 is actief voor Team Redline en deelt de auto met Luke Browning, Jeffrey Rietveld en Diogo Pinto. Zij moeten de twee Porsches van Team Coanda eSports Racing en de #2 Team Redline met onder andere Felipe Drugovich en Felix Rosenqvist voor zich dulden. De #8 R8G-bolide noteerde in de Hyperpole-sessie de vijfde tijd en het AMG Team Williams eSports in de #53-bolide nam de zesde positie in. In de GTE-klasse was het de #888 Ferrari van R8G-eSports…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head