Vitaly Petrov vindt dat het anders moet: “We moeten niet meer bang zijn en Rusland terug laten keren”

Voormalig Formule 1-coureur en plaaggeest van Fernando Alonso (lees Abu Dhabi 2010) Vitaly Petrov vindt dat men niet langer bang moet zijn voor Rusland en dat de atleten weer toegelaten moeten worden op het toneel. Hij is bang dat jonge talenten door het ‘isolement’ snel de handdoek in de ring gooien. Samen met de Formule 1 kozen ook veel andere sporten ervoor om de Russische atleten de rug toe te keren. Dit kwam allemaal door de Russische inval in Oekraïne. In de FIA-kampioenschappen mochten Russen nog wel meedoen, niet onder de Russische vlag, maar onder een neutrale vlag. Daarnaast moesten…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head