Voormalig manager over Sergio Perez en onverslaanbare Max Verstappen: “Hij zal echt…”

De voormalige manager van Sergio Pérez, Adrian Fernandez, heeft de Mexicaan gewaarschuwd dat hij "een versnelling hoger zal moeten schakelen" in het komende seizoen, waarbij de 32-jarige Mexicaan Max Verstappen meer tegengas moet geven. Het F1-seizoen 2022 verliep relatief goed jaar voor Perez, hij deed het vooral goed op stratencircuits. De Mexicaan behaalde in 2022 twee overwinningen en veroverde P3 in het rijderskampioenschap, terwijl Max Verstappen 15 overwinningen behaalde en de nummer 1-positie veroverde. Verstappen brak in 2022 meerdere records op zijn weg naar zijn tweede rijderskampioenschap, iets wat hij relatief gemakkelijk claimde. Zijn voormalig manager Adrian Fernandez over Sergio…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head