W-Series racet voor het eerst in Singapore na wijziging kalender

W Series, het internationale single seater kampioenschap voor vrouwen in de autosport, kondigt vandaag aan dat het voor de eerste keer in de geschiedenis een race zullen organiseren in Singapore ter ondersteuning van de Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix 2022 op 30 september-2 oktober. De race op het Marina Bay Street Circuit wordt de eerste race van de W Series in Azië en vervangt het eerder aangekondigde evenement in Japan als zevende race van het seizoen 2022. Door onvoorziene operationele problemen zal de W Series-race op de Suzuka International Racing Course ter ondersteuning van de Formule 1® Honda…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head