Waarom Alex Albon Red Bull op F1-helm heeft ondanks het rijden voor Mercedes-partner Williams

Alex Albon heeft zich voor het seizoen 2022 bij Williams aangesloten en vervangt George Russell nadat hij naar Mercedes vertrok. Het is fans van de Formule 1 misschien vergeven dat ze in de war zijn als ze Alex Albon dit seizoen het Red Bull- logo op zijn Williams-helm zien dragen. Albon, 25, voegde zich halverwege het seizoen van 2019 bij het team van Christian Horner van Toro Rosso en verzamelde 92 punten toen hij als achtste eindigde en de FIA Rookie of the Year Award won. In 2020 eindigde hij als zevende, noteerde 105 punten, maar werd overschaduwd door teamgenoot…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head