Waarom Daniel Ricciardo een aanbod voor een racestoeltje voor 2023 toch afsloeg

Een bijzondere F1-ontwikkeling is dat de ooit tot supertalent bestempelde Daniel Ricciardo het komende 2023-seizoen aan de zijlijn staat in plaats van op de grid, nadat hij McLaren een jaar eerder dan gepland heeft verlaten. De Australische coureur heeft nu onthuld dat hij wel degelijk met een ander team heeft gesproken over een racestoeltje voor 2023, voordat hij besliste over een rol als reservecoureur bij regerend kampioen Red Bull... Vervroegd vertrek Tijdens Ricciardo"s ambtstermijn bij McLaren reed hij voor teamgenoot Lando Norris naar een verbluffende een-twee op Monza in 2021. Het was zijn eerste seizoen bij het McLaren-team en scoorde…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head