Wayne Taylor Racing en Andretti Autosport onthullen livery van de Acura LMDh: “Een intimiderende kleur”

view=0&sort=p&flow=grid" target="_blank">Wayne Taylor Racing, samen met Andretti Autosport, heeft de livery onthuld van hun nieuwe Acura ARX-06. Het is de nieuwe GTP, in Europa LMDh, waarmee het team het aankomende seizoen gaat rijden. De eerste keer dat de raceauto in deze kleuren op de baan verschijnt, is op zaterdag 28 januari en zondag 29 januari 2023, tijdens de 24 uur van Daytona. “Ons partnerschap met Andretti is een fantastische manier om het nieuwe seizoen af te trappen in het nieuwe tijdperk van het GTP-racen”, aldus Wayne Taylor. “Het is gaaf om onze zwarte livery met blauwe accenten, met de nieuwe…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head