We proudly present: het nieuwe MoneyGram Haas F1 Team-logo! Maar de fans vinden het maar niks…

De feestdagen en jaarwisseling zijn voorbij en de eerste, nieuwe ontwikkelingen van het ontwikkelingen nieuwe F1-seizoen 2023 zijn zichtbaar. Al blijft het nog eenvoudig, grote zaken als de lancering van een nieuwe F1-2023-auto is nog niet aan de orde. Maar kleinere zaken zoals het presenteren van een nieuw teamlogo vindt al wel plaats. Gisteren onthulde Haas zijn nieuwe teamlogo. Maar de fans van de Formule 1 waren niet bepaald onder de indruk van het nieuwe logo dat het MoneyGram Haas Racing F1-team gisteren via Twitter aan het publiek toonde. Iedereen die de autosport volgt weet dat teams afhankelijk zijn van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head