Wie zijn de drie coureurs die op de shortlist van Haas-teambaas Guenther Steiner staan?

Bij Haas hebben ze naar verluidt hun zoektocht geopend naar een Nikita Mazepin-vervanger, waarbij reservecoureur Pietro Fittipaldi, Alpine reserve en regerend Formule 2-kampioen Oscar Piastri en de door Red Bull gesteunde F2-coureur Jehan Daruvala allemaal in overweging worden genomen. Een bericht van Andrew Benson van de BBC beweert dat de drie op de shortlist van Haas-teambaas Guenther Steiner staan, om komend seizoen samen te werken met Mick Schumacher, na de aankondiging van afgelopen zaterdag dat het contract van Nikita Mazepin met Haas was beindigd, naast hun titelsponsoring van Uralkali.

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head