Williams Racing over komst James Vowles: “Volgende fase in transformatie Williams Racing”

James Vowles is de nieuwe teambaas van Williams. Het hoofd strategie bij de F1-renstal van Mercedes volgt de vertrokken Jost Capito op. Daarmee maakt Williams een volgende stap op weg terug naar de top die in 2021 werd ingezet onder de nieuwe eigenaren. “We zijn blij om James bij Williams Racing te verwelkomen”, zegt de voorzitter van de Raad van Bestuur van Dorilton Capital Management Matthew Savage. “James is een van de meest gerespecteerde talenten in de Formule 1 en zal het niveau omhoog brengen. Hij heeft de afgelopen 15 jaar een sleutelrol gespeeld bij enkele van de meest indrukwekkende…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head