Zorgt deze nieuwe asfalt laag in Monaco voor meer spanning tijdens de races?

De Grote Prijs van Monaco is altijd één van de hoogtepunten van het Formule 1-seizoen. De race wordt altijd geteisterd door het gebrek aan inhaalacties, een deel van het gebrek hieraan komt door het asfalt. De Automobile Club du Monaco meldt dat er een hele nieuwe asfalt laag is aangebracht. Komende mei staat de Grand Prix van Monaco weer op de kalender. De organisatie achter de race hebben het circuit op meerdere punten aangepast. De ACM meldt op sociale media dat er ’s nachts werkzaamheden plaatsvonden en dat er al bijna 15.000 vierkante meter aan nieuw asfalt in neergelegd. Het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head