Italiaanse vloek teistert Verstappen | SLIPSTREAM-Het zit Max Verstappen dit jaar niet mee in Italië. Nadat de Red Bull-coureur eerder al niet de finish haalde in Monza en Mugello, viel de Limburger afgelopen weekend ook uit tijdens de Grand Prix op Imola. Kees van de Grint en Allard Kalff blikken terug op het weekend waarin Lewis Hamilton opnieuw wist te winnen en Mercedes voor het zevende jaar op rij de wereldtitel in de wacht sleepte!

Liever alleen luisteren in bijvoorbeeld de auto of op de fiets? Deze aflevering vind je ook als podcast in je favoriete podcast-app!

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.

PRIJSVRAAG | Maak kans op het boek “Kalff – Leven in de racerij”. Laat in een reactie weten waarom jij het boek moet winnen en welke boodschap Allard erin moet schrijven. De leukste/meest originele inzending wint! (De winnaar wordt volgende week bekendgemaakt in de uitzending).
Het boek kopen kan natuurlijk ook: https://www.atlascontact.nl/boek/kalff/

Abonneer je op ons kanaal: http://bit.ly/2nA2U1t

Website : http://www.rtlgp.nl
Facebook : https://www.facebook.com/rtlgp
Twitter : https://twitter.com/rtlgp
Instagram: https://www.instagram.com/rtlgp

source

2 thoughts on “Italiaanse vloek teistert Verstappen | SLIPSTREAM-

Comments are closed.

F1Head