Max gaat niet winnen, Max moet winnen! | SLIPSTREAMIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen blikken Kees van de Grint en Allard Kalff terug op de wintertest en kijken ze vooruit naar de Grand Prix van Bahrein. Is de hegemonie van Mercedes voorbij, welke teams hebben de reglementen het beste geïnterpreteerd, wat zijn de kansen van voormalig wereldkampioenen Vettel en Alonso en wat zijn de kansen van Max Verstappen? Kijk Slipstream en je bent meteen weer helemaal op de hoogte van de Formule 1.

Liever alleen luisteren in bijvoorbeeld de auto of op de fiets? Deze aflevering vind je ook als podcast in je favoriete podcast-app!

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.

Abonneer je op ons kanaal: http://bit.ly/2nA2U1t

Website : http://www.rtlgp.nl
Facebook : https://www.facebook.com/rtlgp
Twitter : https://twitter.com/rtlgp
Instagram: https://www.instagram.com/rtlgp

source

Rij zelf in de Formule 1! Leid je eigen team naar de top in de populaire 'Mijn Team' carrièremodus. Laat je meeslepen door het grootste racespektakel van de planeet en race met de authentieke opstelling van twintig coureurs en tien iconische teams uit seizoen 2021. Meer informatie over F1 2021 voor PlayStation, XBox en PC

F1Head