‘Perez gaat Verstappen en Red Bull op scherp zetten’ | Terugblik F1-seizoen 2020Met voormalig Formule 1-engineer en BMW-teambaas Ernest Knoors blikken we terug op het Formule 1-seizoen van 2020 en kijken we alvast een beetje vooruit op volgend seizoen. Is Sergio Perez de juiste man naast Max Verstappen? Hoe lang houdt de dominantie van Lewis Hamilton nog stand en waarom kunnen McLaren en Aston Martin wel eens hoge ogen gaan gooien? Ook kijken we met een schuin oog nog even naar de endurance-racerij, waar met de terugkeer van Porsche, Audi en Peugeot weer gouden tijden aan lijken te breken.

Abonneer je op ons kanaal: http://bit.ly/2nA2U1t

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.

Website : http://www.rtlgp.nl
Facebook : https://www.facebook.com/rtlgp
Twitter : https://twitter.com/rtlgp
Instagram: https://www.instagram.com/rtlgp

source

Rij zelf in de Formule 1! Leid je eigen team naar de top in de populaire 'Mijn Team' carrièremodus. Laat je meeslepen door het grootste racespektakel van de planeet en race met de authentieke opstelling van twintig coureurs en tien iconische teams uit seizoen 2021. Meer informatie over F1 2021 voor PlayStation, XBox en PC
F1Head