PRODUCTIEVE EERSTE TESTDAG MAX VERSTAPPEN | Testjournaal Dag #1 | Formule 1 2020 - F1Head

PRODUCTIEVE EERSTE TESTDAG MAX VERSTAPPEN | Testjournaal Dag #1 | Formule 1 2020De nieuwe Formule 1-bolides zoeken voor het eerst het asfalt op voor de wintertests in Barcelona! Ziggo Sport is er van de eerste tot de laatste dag bij en vertelt je alles over deze testdagen in dit exclusief online-testjournaal! ⇨ Abonneer je nu op het kanaal van Ziggo Sport voor meer F1 video’s http://bit.ly/2Q03IYg

Onder andere Max Verstappen, Lewis Hamilton en Sebastian Vettel komen in actie tijdens de wintertests. Hoe zullen de auto’s van Mercedes, Red Bull en Ferrari dit seizoen gaan presteren? Weet Red Bull het gat met Mercedes dit jaar eindelijk te dichten?

Dus wil jij weten hoe de eerste meters van Max Verstappen verliepen? Wie er meteen het grind vond en welke bolide de meeste indruk maakte? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal! Daar staat elke dag een kakelvers F1-journaal gepresenteerd door Olav met het laatste nieuws, exclusieve inkijkjes achter de schermen en natuurlijk interviews met coureurs, constructeurs en teambazen!

En wil jij meer weten van de tests op het Circuit de Catalunya of heb je een duidelijke mening over de nieuwe bolides? Laat dan een comment achter en misschien kunnen Jack en Olav voor je op onderzoek gaan.

De Formule 1 is dit seizoen spannender dan ooit! Volg het ook dit jaar weer allemaal live bij Ziggo Sport op kanaal 14!

Voor alle samenvattingen en interviews uit de Formule 1 kun je kijken op ZiggoSport.nl ⇨ http://bit.ly/ZiggoSportClips

Nog meer Ziggo Sport? Bekijk ook onze andere social media kanalen:
⇨ Twitter | http://bit.ly/TwitterZiggoSportF1
⇨ Facebook | http://bit.ly/FBZiggoSportF1
⇨ Instagram | http://bit.ly/InstaZiggoSportF1

#Formule1 #WinterTests #ZiggoSport

source