F1Head Formule 1 Nieuws App

Wil jij in één oogopslag al het Formule 1 nieuws zien? Met de F1Head Formule 1 nieuws app ben jij altijd en overal up-to-date. In deze handige app hebben wij namelijk al het relevante F1-nieuws al voor je verzameld.

De voordelen van de F1Head F1 Android App op een rijtje:

  • Al het beste F1-nieuws op één plek
  • Push-notificatie bij breaking news (maar géén spoilers!)
  • Stand van coureurs- en constructeurs-kampioenschappen
  • F1-kalender met races, kwalificaties en vrije trainingen in Nederlandse tijd
  • Formule 1 kennisbank
  • Al het bovenstaande ook voor andere raceklasses (Formule E, F2, F3, IndyCar & meer)

Al het nieuws van gerenommeerde F1-websites

Onze app is speciaal ontwikkeld met fanatieke Formule 1-fans in gedachte. We verzamelen alle nieuwsberichten van gerenommeerde F1-nieuwswebsites, waaronder ZiggoSport, F1Maximaal, GPFans, GPToday, Racingnews365, RaceXpress, Formule1.nl, RTL GP, Autosport.com, NU.nl, Gridtalk.nl en nog veel meer. Ben je fan van één bepaalde outlet of journalist? In onze F1-nieuws app filter je eenvoudig op nieuwsbron. Zo heb jij niet alleen ál het nieuws over de Formule 1, maar ook het beste en meest recente nieuws. Kortom, met onze apps mis niets je van Formule 1 en overig racenieuws.

Breaking Formule 1 nieuws? Push-notificatie!

Het ene nieuwsberichtje is het andere niet. Is het nieuws écht belangrijk, ook wel breaking news genoemd, dan geeft de app je een push-notificatie. Denk hierbij aan nieuws omtrent een coureur overstap, een belangrijke uitspraak door de FIA, et cetera. Overigens zullen we nooit een push-notificatie sturen over de uitslag van een kwalificatie of Grand Prix.

Handig overzicht van WK-stand en F1-kalender

Ben je benieuwd naar de plek van Max Verstappen in het kampioenschap? Of die van Red Bull Racing ten opzichte van de andere teams? In onze app vind je ook een handig overzicht van zowel het coureurs- als constructeurskampioenschap. Na een race worden deze automatisch geüpdatet, zodat ze altijd up-to-date zijn.

Daarnaast heeft de app een kalender van het huidige Formule 1-seizoen. Hierin vind je niet alleen de datum van de race, maar ook de data en exacte tijden van de kwalificatie en elke vrije trainingssessie. De tijden zijn uiteraard in Nederlandse tijd (wintertijd UTC +1, zomertijd UTC +2). Zo mis je nooit meer een race of kwalificatie!

Kennisbank

Ten slotte vind je in de F1Head Formule 1 Nieuwsapp ook achtergrondinformatie over je favoriete F1-coureurs, hun carrière, alle Formule 1-circuits en nog veel meer. Zo lees je niet alleen het nieuws, maar steek je er ook nog wat van op.

Meer dan alleen Formule 1-nieuws

Overigens biedt onze Formule 1 nieuws app veel meer dan alleen nieuws en info rondom de Formule 1. Zo is de app ook ideaal als je niets van andere raceklassen, zoals de Formule E, Formule 2, Formule 3, IndyCar, DTM, WEC en het WTCR-kampioenschap, wilt missen. Ook de tussenstanden en kalenders van deze raceklassen vind je terug in de app.

Download onze Formule 1 nieuwsapp!

Hoe je de app downloadt? Heel eenvoudig: ga naar de Google Playstore, zoek “F1Head” en klik op download. Of, nog gemakkelijker, klik op onderstaande knop:

Ontdek het op Google Play

Helaas is de F1Head Formule 1 nieuws app vooralsnog alleen beschikbaar voor Android. Of en wanneer de app ook beschikbaar zal zijn op iOS is onbekend. Uiteraard kunnen iOS-gebruikers wél ‘gewoon’ hier terecht, op onze website. 


Casino Scout Nederland
F1Head