F1Head Formule 1 Nieuws App

Wil jij niets missen van het allerlaatste Formule 1 en overig racenieuws? Je bent altijd en overal up-2-date met de F1Head Formule 1 nieuws app. Je krijgt een snel overzicht van al het laatste nieuws van de allergrootste Formule 1 websites direct op je mobiel. Ook sturen we je bij groot nieuws een push notificatie. Wees gerust, we zullen je nooit een push notificatie sturen omtrent uitslagen van kwalificaties en races. Zo kun je ook nagenieten van een grand prix als je een keer niet live kan kijken, zonder dat je het van te voren verpest wordt.

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.

Met de F1Head app kun je uiteraard ook snel de Formule 1 kalender of de tussenstand vinden van jouw favoriete raceklasse.

De F1Head app is op dit moment enkel beschikbaar voor Android. Je kan het vinden door te zoeken naar “F1Head” in de Playstore, of door hier of op onderstaande button te klikken.

Loop je ergens tegenaan bij het gebruik van de app? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Ontdek het op Google Play


F1Head