Over F1Head

F1Head houdt zich bezig met het verzamelen van de laatste nieuwtjes omtrent Formule 1 en autosport. Wij doen dit door continu te checken of de grote nieuws websites nieuwe berichten hebben geplaatst. Zodra dit het geval is kun jij via F1Head direct dit bericht lezen. Dit houdt ook in dat F1Head niet de auteur is van alle berichten die op onze website staan. Wij sturen je te allen tijden richting het originele artikel en waar mogelijk nemen wij de oorspronkelijke auteur ook op in onze website. Echter, naast het aggregeren van nieuws van andere websites, plaats F1Head ook eigen nieuws.

F1Head is opgebouwd door liefhebbers van de race sport die behoefte hadden aan een centrale website om al hun favoriete websites in 1 keer te kunnen bekijken. Door alle berichten centraal op 1 plek te hebben is dit doel bereikt. Wij streven ernaar om de website steeds verder uit te breiden met meer nieuws, informatie en leuke acties zodat alle fans kunnen genieten van de mooiste sport ter wereld, auto sport!

Indien u vragen heeft, of gewoon met ons in contact wilt komen, kunt u het contact formulier gebruiken via onze contact pagina.