Indycar Kalender

Weten wanneer de volgende IndyCar race start? Sla deze IndyCar kalender op in je favorieten, bekijk ‘m minstens elke week en je mist nooit meer een IndyCar race! In onderstaande agenda zie je namelijk de exacte datum, locatie en het tijdstip van elke race in de Amerikaanse raceklasse.

Er staan op dit moment geen sessies gepland. Zodra deze bekend zijn worden ze op deze pagina geplaatst.

Februari tot september

Het IndyCar seizoen vindt doorgaans plaats van februari tot september en bestaat uit gemiddeld 17 races door heel Amerika. Ook is er één race in Canada, op het stratencircuit in de miljoenenstad Toronto. De andere races worden gereden op een stratencircuit, permanent circuit of ‘oval’. De meest bekende en belangrijke IndyCar race op zo’n ‘oval’ is de Indianapolis 500, ook wel de Indy 500 genoemd. 

IndyCar agenda: altijd up to date

Dankzij onze handige IndyCar kalender ben jij altijd up to date en mis je nooit meer een race. Over het tijdsverschil hoef je je ook geen zorgen te maken. Die hebben we namelijk al verwerkt in de agenda.   

‘S avonds laat op TV

Midden in de nacht je wekker zetten is niet nodig. Nagenoeg alle IndyCar races vinden namelijk ‘s avonds plaats, tussen 8 en 12 uur. Wil je de race helemaal uitkijken, dan moet je wellicht wat later naar bed, maar vroeg op hoeft gelukkig niet!

Casino Scout Nederland
F1Head