Visa Cash App RB

Visa Cash App RB onthult deel van nieuwe livery: Een ode aan Toro RossoHet voormalige AlphaTauri Formule 1-team, nu bekend als Visa Cash App RB, heeft een eerste blik geboden op de livery van hun 2024-auto. Deze onthulling komt voorafgaand aan de officiële presentatie die gepland staat voor vrijdag. Het team heeft substantiële veranderingen ondergaan, zowel in de technische staf als in de rijderssamenstelling, en richt zich op een ambitieuzere prestatie in het komende seizoen. De nieuwe look van de auto suggereert een knipoog naar de herkenbare kleuren van het vroegere Toro Rosso, met de prominente terugkeer van het blauw en de bekende stier.

Een nieuw tijdperk breekt aan

Met het vertrek van teambaas Franz Tost en de invulling van nieuwe sleutelposities binnen het team, waaronder Laurent Mekies als teambaas en Tim Goss als chief technical officer later dit jaar, ondergaat Visa Cash App RB een aanzienlijke metamorfose. Deze personeelsveranderingen komen na een teleurstellend seizoen waarin het team zijn ambities niet waar kon maken. De formatie uit Faenza, die in 2023 als achtste eindigde in het constructeurskampioenschap, heeft als duidelijke doelstelling voor 2024 om die positie aanzienlijk te verbeteren. Met Daniel Ricciardo en Yuki Tsunoda achter het stuur zijn de verwachtingen hooggespannen.

Bekijk ook eens:Reacties op de nieuwe naam

De naamsverandering van het team naar Visa Cash App RB heeft binnen de Formule 1-gemeenschap voor gemengde reacties gezorgd. De unieke keuze, voortkomend uit de samenwerking met de nieuwe titelsponsoren, wordt niet door elke volger even goed ontvangen. Desondanks blijft het team gefocust op vooruitgang en succes op de baan.

Terugkeer van Toro Rosso-kleuren?

De eerste beelden van de livery van de 2024-auto wijzen op een gedeeltelijke terugkeer naar de kleurstelling van de voormalige Toro Rosso-bolides. Het herkenbare blauw en de prominente stier, die in de tijd van AlphaTauri enigszins naar de achtergrond waren geraakt, maken een comeback. Ook de naam van de nieuwe hoofdsponsor Visa is duidelijk zichtbaar op de auto. Fans en volgers van het team kijken reikhalzend uit naar de officiële presentatie later deze week, waar het volledige design en mogelijk meer details over de toekomstplannen van het team onthuld zullen worden.