Mark Thompson/Getty Images for Red Bull Racing

Verstappen en Perez scharen zich achter Horner ondanks onderzoek


Max Verstappen en Sergio Perez, coureurs van Red Bull Racing, hebben hun steun uitgesproken voor teambaas Christian Horner te midden van een onderzoek naar vermeend grensoverschrijdend gedrag. Verstappen benadrukte dat zijn relatie met Horner onveranderd goed is en bekritiseerde mediaberichten over een vermeende breuk. Perez benadrukte vervolgens het belang van Horner voor het team en de hoop dat hij zijn positie kan behouden.

Verstappen blijft gefocust

Ondanks het onderzoek dat nu loopt naar Horner, blijft Verstappen sterk gefocust op het aankomende Formule 1-seizoen. Hij geeft aan niet afgeleid te worden door zaken die buiten de racebaan spelen en richt zich volledig op zijn persoonlijke voorbereidingen en het werk met zijn engineers. Verstappen, die zijn leven niet volledig door de Formule 1 laat bepalen, blijft buiten het seizoen ook actief met andere projecten en blijft zo divers bezig binnen en buiten de autosportwereld.



Verstappen en Perez hopen op positief resultaat onderzoek

Tijdens de onthulling van de nieuwe RB20 raceauto was er naast bewondering voor de auto ook aandacht voor het lopende onderzoek naar Horner. Beide coureurs spraken zich uit over de kwestie en benadrukten het belang van stabiliteit binnen het team. Perez, in het bijzonder, noemt Horner een cruciale schakel in het team en spreekt de wens uit dat het onderzoek in Horner’s voordeel zal uitpakken, zodat de focus weer volledig op de sport kan liggen. De coureurs blijven onveranderd loyaal aan hun team en teambaas, wat duidt op een hechte teamgeest binnen Red Bull Racing.