Groot nieuws op Valentijnsdag volgens Rich Energy

Rich Energy, je kent ze wel van hun achtbaan relatie met Haas, heeft aangekondigd morgen op Valentijnsdag een grote onthulling te doen. De energie drank producent hint al langer op een terugkeer in de Formule 1.

Aan de leiding van de fabrikant staat William Storey die voor het eerst als hoofdsponsor verscheen op de bolides van Haas in 2018. Echter kreeg het Amerikaanse Haas nooit het beloofde geld. Volgens Storey was dit vanwege de tegenvallende prestaties van het Team. Ook kwam Rich Energy in opspraak omdat hun logo erg leek op die van de fietsenfabrikant Whyte.

Storey verdween dus net zo snel als dat hij ten tonele kwam, maar liet daarna vaker beweringen vallen op zijn Twitter. Zo kwam vorige jaar een bericht naar buiten dat hij de Engelse Premier League-club Sunderland ging kopen, maar daar is tot op heden nog geen opvolging van gekomen.

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.

Rich Energy hint nu echter al een langere tijd op een terugkeer in de koningsklasse, maar tot op heden is er nog steeds niets concreets naar buiten gekomen. Echter lijken er wel signalen te zijn dat ze in zee zouden zijn gegaan met Williams.

Aan alle verwarring lijkt morgen nu toch een eind te gaan komen nu Storey op het officiële kanaal van Rich Energy op Twitter zegt dat er morgen 14 februari op Valentijnsdag een aankondiging zal worden gedaan om 14:00. Morgen weten we dus meer!

Casino Scout Nederland
F1Head