Is de Formule 1 nog wel spannend?

Niet iedereen wil het nog toegeven, maar eigenlijk weten we allemaal: Max Verstappen wordt dit seizoen overtuigend kampioen. Mighty Max ligt nu zo onwaarschijnlijk ver voor op beide Ferrari mannen en zijn teamgenoot Sergio Perez dat er eigenlijk geen houden meer aan is. Daardoor is het tegelijkertijd ook voor te stellen dat er mensen zijn – misschien zelfs jij wel, waarde lezer! – die denkt: ‘ja, als Verstappen toch elk weekend met een hele vuist in zijn neus naar de overwinning rijdt, dan is het wel opeens een stuk minder spannend.’

Dat snappen wij en dat zouden wij graag willen voorkomen. De Formule 1 is namelijk heerlijk om naar te kijken en zou tot de allerlaatste race spannend moeten zijn. Om het dus inderdaad tot het moment dat de zwart wit geblokte vlag valt gaande te houden, kunnen wij je F1 wedden aanraden, met haar vele odds en wed mogelijkheden.

Het idee van Formule 1-wedstrijden wedden is eigenlijk vrij simpel: van tevoren heb je de gelegenheid om een weddenschap af te sluiten op de coureur waarvan jij denkt dat hij deze wedstrijd zal winnen. Mocht je bijvoorbeeld denken dat dat onze eigen Max Verstappen is, dan kan je op hem inzetten. Op het moment dat je het goed hebt, dan win je geld! Hoeveel geld wordt bepaald door wie andere spelers denken dat er zal winnen. Als veel mensen denken dat coureur A zal winnen, dan is de prijs die je wint op het moment dat die coureur inderdaad wint relatief laag. Als coureur B daarentegen wint en veel mensen dachten dat coureur A en C een veel betere kans maakten, dan win je juist meer geld. Hoe kleiner de kans andere spelers inschatten dat een coureur zal winnen, hoe groter de geldprijs op het moment dat hij wél wint, dus. Het mooie van de Formule 1 is dat er veel meer onzekerheid dan bij andere sporten – één touché van een andere coureur of een stuurdraai in de verkeerde richting, en je ligt eraf. Daardoor is de prijs die je kan winnen vaak ook hoger. Bovendien zijn er veel potentiële winstkandidaten, dus dat verspreid de kansen nog verder.

Voordat je begint

Op het moment dat je op het punt staat een storting te doen, is het belangrijk om nog één zaak te controleren: maak je aanspraak op een bonus? De website biedt namelijk vaak een bonus aan in de vorm van bijvoorbeeld extra speeltegoed op het moment dat je aan een bepaalde actie voldoet of een couponcode invoert. Gratis is wat ons betreft altijd goed, dus check voordat je een storting doet eerst of er misschien een bonus is die bij jou past – het zou natuurlijk zonde zijn als je jezelf per ongeluk te kort doet en niet nog meer waarde uit je geld haalt. Meer speeltegoed is immers meer spelen, en dat lijkt ons altijd gewenst. Veel succes en wijsheid gewenst bij het sluiten van de volgende race, maar vooral: veel plezier.

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.

Casino Scout Nederland
F1Head