Live meekijken met de 24 uur van Daytona: Olav Mol als commentator

De 24-uurs race van Daytona is een van de meest prestigieuze races ter wereld en dit jaar zal de race worden gecommentarieerd door één van Nederlands bekendste commentatoren: Olav Mol. Na jaren van commentator te zijn geweest tijdens de raceweekenden in de Formule 1, heeft Ziggo Sport hem aangewezen als commentator tijdens de 24 uur van Daytona. De race start dit weekend op zaterdag 28 januari om 19:30 uur en eindigt een dag later precies op hetzelfde tijdstip.

Andere Nederlanders bij de 24 uur van Daytona

Naast Olav Mol zullen er nog meer commentatoren zijn tijdens de race, maar Ziggo Sport zal wel live aanwezig zijn bij het evenement met verslaggever Rick Winkelman die zal zorgen voor sfeerimpressies en interviews. Dit kan hij ter plekke, deels in ieder geval, in het Nederlands doen. Er doen namelijk negen Nederlanders mee aan de race in Amerika, waaronder bekende namen als Jeroen Bleekemolen, Giedo van der Garde, Rinus Veekay en Renger van der Zande, die zullen proberen om de race te winnen. Van der Zande slaagde hier al twee keer in: in 2019 en 2020. Hiermee volgde hij Jan Lammers (1988, 1990), Toine Hezemans (1978) en Arie Luyendijk (1998). Verder doen er veel huidige en oud F1-coureurs, IndyCar-coureurs en NASCAR-coureurs mee aan de race. De bekendste namen zijn Colton Herta, Pietro Fittipaldi en Romain Grosjean.


F1Head Twitter Volg je F1Head al op Twitter? Volg ons nu en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

De uitzending van de race zal integraal worden uitgezonden, waardoor iedereen de race kan volgen bij Ziggo. Dit is dus een unieke kans om een van ’s werelds grootste races live te volgen met commentaar van Olav Mol.


F1Head App Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws. Of klik hier voor meer informatie over de F1Head app.

Casino Scout Nederland
F1Head