Max Verstappen en Team Redline gaan voor de overwinning in virtuele 24 uur van Le Mans

Het nieuwe seizoen is eindelijk begonnen voor Max Verstappen en Team Redline. De Nederlandse Formule 1-ster zal aankomend weekend zijn eerste race van het jaar rijden in de virtuele 24 uur van Le Mans. Verstappen zal in de #1 bolide plaatsnemen en samen met Jeffrey Rietveld, Diogo Pinto en Luke Browning de uitdaging aangaan op het iconische Franse circuit. De race begint zaterdag 14 januari om 14:00 uur en eindigt zondag op dezelfde tijd.

Team Redline presenteert de rest van de rijders

Naast de #1 bolide zullen er nog twee andere auto’s van Team Redline in competitie zijn. Auto #71 zal worden bestuurd door Rudy van Buren, Kevin Siggy, Enzo Bonito en Lorenzo Colombo. In auto #2 zullen Felix Rosenqvist, Luke Bennett, Felipe Drugovich en Chris Lulham plaatsnemen. Team Redline heeft op Twitter bekend gemaakt wie de teamgenoten van Verstappen zullen zijn.


F1Head Twitter Volg je F1Head al op Twitter? Volg ons nu en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

“Een grote uitdaging”

Het rijden in een 24 uur race is altijd een grote uitdaging, virtueel of niet. Verstappen en zijn teamgenoten zullen zich moeten aanpassen aan de veranderende omstandigheden en zich moeten concentreren op het behalen van een goed resultaat. “Ik ben ervan overtuigd dat we met onze ervaring en snelheid een goede kans maken om te winnen,” voegde Verstappen toe.

Het wordt spannend om te zien hoe Verstappen en Team Redline het doen in deze virtuele 24 uur van Le Mans. Aankomend weekend is het al zover en zal duidelijk worden of zij in staat zijn om te winnen.


F1Head App Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws. Of klik hier voor meer informatie over de F1Head app.

 

Casino Scout Nederland
F1Head