Viaplay verhoogt abonnementsprijzen ondanks eerdere toezegging

Streamingdienst Viaplay gaat ondanks eerdere toezeggingen de prijzen van haar abonnementen fors verhogen. Volgens een woordvoerder van de dienst zullen klanten vanaf februari tussen de 14 en 22 procent meer moeten betalen voor toegang tot Formule 1, darts en verschillende voetbalcompetities.

Prijsstijgingen

De huidige prijs voor een jaarabonnement bij Viaplay bedraagt 10,49 euro per maand. Vanaf 1 februari zal dit echter stijgen naar 12,79 euro per maand, een verhoging van 22 procent. Ook de prijs van een maandabonnement zal omhooggaan, van 13,99 naar 15,99 euro per maand, een stijging van 14 procent.

Beloften niet nagekomen

Dit is echter niet de eerste keer dat Viaplay beloftes niet nakomt. Zo was het bedrijf eerder aangekondigd dat zes Grands Prix gratis te bekijken zouden zijn, maar uiteindelijk was slechts één Grand Prix gratis te bekijken via de NOS. Ook de belofte dat er zonder reclames naar Formule 1-uitzendingen gekeken zou kunnen worden, bleef onvervuld.

Conclusie

De verhoogde prijzen en eerdere niet nagekomen beloftes van Viaplay zorgen voor twijfel over de betrouwbaarheid van de dienst. Consumenten zouden goed moeten overwegen of de verhoogde kosten de investering waard zijn, gezien de eerdere niet nagekomen beloftes van de streamingdienst. Wij verwachten de komende tijd veel overstappers naar F1Tv.


F1Head App Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws. Of klik hier voor meer informatie over de F1Head app.

Casino Scout Nederland
F1Head