Williams Racing

Zo kun je de lancering van de Williams en Stake F1 auto’s live volgenVandaag staat de Formule 1-wereld in het teken van de onthullingen van de nieuwe livery’s van de Williams en Stake F1 teams voor het seizoen 2024. Beide teams hebben besloten om hun fans over de hele wereld mee te laten kijken naar deze belangrijke mijlpaal door middel van een livestream. Voor Williams vindt de lancering plaats om 15:40 uur Nederlandse tijd, terwijl Stake F1 zijn nieuwe look onthult om 20:00 uur.

Lanceringen in het hart van het “launch season”

We zijn aangekomen in februari, de maand die traditioneel bol staat van de livery lanceringen binnen de Formule 1. Deze week volgen naast Williams en Stake F1, ook Alpine en Visa Cash App RB met hun respectievelijke onthullingen. De aankondigingen beginnen vandaag met Williams en Stake F1. Alpine volgt op woensdag en Visa Cash App RB zal de week afsluiten met hun onthulling op donderdag. Met name de lanceringen van Stake F1 en Visa Cash App RB krijgen extra aandacht door de recente rebranding van deze teams.

Hoe kun je de lanceringen live volgen?

Williams opent de dag met de introductie van de FW46, met coureurs Alexander Albon en Logan Sargeant, om 15:40 uur Nederlandse tijd. Fans kunnen deze gebeurtenis live volgen via een speciale livestream op de website van het team. Stake F1 neemt vervolgens het stokje over om 20:00 uur met de presentatie van de C44, ook via een livestream beschikbaar gesteld voor supporters en geïnteresseerden wereldwijd.

Bekijk ook eens:Data om naar uit te kijken

Na vandaag’s aankondigingen blijft de kalender gevuld met nog meer spannende onthullingen voor het Formule 1-seizoen van 2024. Andere teams zoals Red Bull Racing, Mercedes, Ferrari, McLaren, en Aston Martin hebben gepland hun nieuwe auto’s / livery’s in de komende dagen te presenteren.

Team Reveal Date
Red Bull 15 februari
Mercedes 14 februari
Ferrari 13 februari
McLaren 14 februari
Aston Martin 12 februari
Alpine 7 februari
Williams 5 februari
Visa Cash App RB 8 februari
Stake F1 Team 5 februari
Haas 2 februari