Logan Sargeant

# 2
Nationaliteit American
Geboren op 2000-12-31

Statistieken

Eerste F1 race Bahrain Grand Prix op Bahrain International Circuit (2023)
Championships 0
Aantal races 22
Pole Positions 0 (0%)
Fastest Laps 0 (0%)
Punten 1 (0 avg per race)
Laps 1142
Wins 0 (0%)
Podiums 0 (0%)
Retired 5 (22.7%)

Resultaten in de Formule 1

2023 BAH
12
SAU
16
AUS
16
AZE
16
MIA
20
MON
18
SPA
20
CAN
R
AUS
13
BRI
11
HUN
R
BEL
17
DUT
R
ITA
13
SIN
14
JAP
R
QAT
R
UNI
10
MEX
16

11
LAS
16
ABU
16
Mobiele gebruikers scrollen naar rechts voor meer informatie

Biografie Logan Sargeant

us Logan Sargeant is een jonge, getalenteerde Amerikaanse coureur die momenteel aan de slag is in de Formule 2, de opstapklasse naar de Formule 1. Hij begon zijn carrière in het karting en maakte vervolgens de overstap naar het autoracen. Sindsdien heeft hij indruk gemaakt met zijn snelheid en consistentie op de baan, en wordt hij beschouwd als een van de meest veelbelovende jonge talenten in de autosportwereld.

Op deze pagina zullen we dieper ingaan op het leven en de carrière van us Logan Sargeant, zijn prestaties in de Formule 2, en wat we kunnen verwachten van deze rijzende ster in de toekomst.

Het begin van zijn carrière

us Logan Sargeant begon zijn carrière in het karting op slechts 4-jarige leeftijd en won talloze titels in verschillende categorieën. In 2014 maakte hij de overstap naar het autoracen en begon hij te rijden in de Amerikaanse Formule 4. In zijn debuutseizoen behaalde hij vier podiumplaatsen en eindigde hij als zevende in het klassement.

De opkomst van een talent

In 2017 verhuisde us Logan Sargeant naar Europa om deel te nemen aan de Formule Renault 2.0 Eurocup en werd meteen opgemerkt door teams en experts in de autosport. Hij eindigde zijn debuutseizoen als 10e in het klassement, maar won wel de titel van “rookie van het jaar”. Het jaar daarop, in 2018, maakte hij de overstap naar de Formule 3 en reed hij voor het team van Carlin Motorsport. Hij behaalde in zijn debuutseizoen drie podiumplaatsen en eindigde als zesde in het klassement.

Dominantie in de Euroformula Open

Na zijn debuutseizoen in de Formule 3 verhuisde us Logan Sargeant naar de Euroformula Open in 2019 en domineerde hij de competitie. Hij won zeven races en behaalde elf podiumplaatsen in totaal, en werd zo de onbetwiste kampioen van het seizoen. Zijn prestaties trokken de aandacht van verschillende Formule 2-teams, en in 2020 tekende hij bij het team van Prema Racing.

Formule 2-carrière

In zijn eerste seizoen in de Formule 2 behaalde us Logan Sargeant in totaal vijf podiumplaatsen en eindigde hij als derde in het kampioenschap. Hij won zijn eerste race in de Formule 2 op Silverstone en toonde zich als een consistente en snelle rijder op de baan. In 2021 zet hij zijn carrière in de Formule 2 voort bij het team van Charouz Racing System, waar hij hoopt zijn prestaties verder te verbeteren en te strijden om het kampioenschap.

Prestaties in 2021

Het seizoen 2021 begon met veelbelovende resultaten voor us Logan Sargeant. In de openingsronde op Bahrein behaalde hij zijn eerste podiumplaats van het seizoen met een derde plaats. Hoewel hij niet altijd even geluk had met technische problemen en crashes, liet hij wel zien dat hij nog steeds een van de snelste rijders op de baan is. Hij eindigde het seizoen als elfde in het kampioenschap met in totaal drie podiumplaatsen.

Toekomstplannen

us Logan Sargeant heeft zijn oog gericht op de toekomst en zijn uiteindelijke doel is om de Formule 1 te bereiken. Hij weet dat dit niet gemakkelijk zal zijn en dat er nog veel werk te doen is, maar hij is vastbesloten om te blijven werken aan zijn vaardigheden en prestaties om zijn droom te verwezenlijken.

Wat maakt us Logan Sargeant zo speciaal?

us Logan Sargeant is een bijzondere coureur vanwege zijn snelheid, consistentie en harde werkethiek. Hij is altijd op zoek naar manieren om zijn rijvaardigheden te verbeteren en is nooit tevreden met minder dan het beste. Daarnaast is hij een uitstekende teamspeler die altijd bereid is om zijn teamgenoten te helpen en bij te dragen aan het succes van het team als geheel.

Wat kunnen we verwachten van us Logan Sargeant in de toekomst?

us Logan Sargeant heeft nog een lange weg te gaan voordat hij zijn doel kan bereiken om in de Formule 1 te rijden. Maar met zijn talent en toewijding is hij goed op weg om zijn droom te verwezenlijken. Als hij zijn prestaties in de Formule 2 kan blijven verbeteren en meer podiumplaatsen kan behalen, zal hij zeker de aandacht blijven trekken van de Formule 1-teams.


Het laatste Logan Sargeant nieuws