Rich Energy kondigt terugkeer aan in de Formule 1

Rich Energy heeft zojuist haar comeback aangekondigd, maar zegt niet bij welk team. Dat laat William Storey zojuist weten via het officiële kanaal op Twitter.

Al langer hint Rich Energy op een terugkeer in de Formule 1. Echter, vanwege de soms nogal merkwaarde tweets vanuit de kant van Rich Energy, was het wachten op een officiële aankondiging. Zo twitterde William Storey ook al eens over een overname van de Engelse Premier League-club Sunderland, waar tot op heden nog niks van waar blijkt te zijn.

Groot nieuws van Rich Energy #comeback

Deze week kwamen er berichten naar buiten dat er groot nieuws van Rich Energy zou zijn op Valentijnsdag. Dit bericht zou naar buiten komen om 15:00 Nederlandse tijd, maar vlak voor het zover was gaf Rich Energy te kennen dat ze, vanwege een media verzoek, hun aankondiging moesten uitstellen tot 16:00 Nederlandse tijd. Meer dan anderhalf uur later dan gepland lijkt er dan een soort van officiële aankondiging de deur uit te zijn gegaan via het Twitter kanaal van Rich Energy.

Rich Energy geeft in 2 video’s niet aan bij welk team het terugkeert, maar wel dat het opties heeft onderzocht om in 2022 als eigen team terug te komen, maar nu een groot aandeel heeft genomen in een bestaand Formule 1 team. De samenwerking zou dit jaar al ingaan en in 2022 zal Rich Energy dan titelsponsor worden van dit team.

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.

Williams Storey terug in de paddock?

Of we hiermee William Storey ook terug gaan zien in de paddock is wel nog even afwachten. Vlak voor de aankondiging twitterde hij namelijk anti mondkapje te zijn, en gaat zelfs zo ver om het een #SlaveMuzzle te noemen.

Sponsor Haas F1 team

Rich Energy was in 2018 al eens titelsponsor van het Amerikaanse Haas F1 team. Aan deze samenwerking kwam echter abrupt een einde toen William Storey twitterde dat ze hiermee gingen stoppen vanwege “tegenvallende resultaten”. Haas heeft nooit een cent gekregen van het beloofde sponsorgeld.

Waar kun je Rich Energy kopen?

Rich Energy drink is nergens te vinden in de winkel. De enige optie die wij konden vinden om aan een blikje te komen was via de officiële website. Je kan hier een triple pack kopen voor 5,70 euro of een case van 24 blikjes voor 39,96 euro. Let er wel op dat betaling enkel kan via creditcard en er ook nog eens 9,15 euro aan verzendkosten bij komt. Op dit moment kun je enkel de standaard versie kopen, maar het bedrijf heeft bekend gemaakt dat er binnenkort ook een suikervrije variant te koop zal zijn.

Dit bericht wordt aangevuld..

Casino Scout Nederland
F1Head