AlphaTauri onthult nieuwe AT02

AlphaTauri heeft vandaag haar bolide voor het seizoen van 2021 gepresenteerd. Dit deden zij niet via een livestream zoals vorige jaar, maar via Twitter met een korte promo video.

Wat direct opvalt bij de nieuwe AT02 is dat er meer blauw is gebruikt dan vorig jaar. Dit extra blauw is vooral terug te vinden aan de voorkant van de auto. Verder zijn er weinig echt grote veranderingen te zien aan de auto. De teams moeten in de huidige reglementen tokens inzetten om grote veranderingen te maken aan de auto’s.

Rijdersduo

Het rijdersduo bestaat dit jaar uit Pierre Gasly en Yuki Tsunoda. Gasly wist vorig seizoen in Monza een prachtige overwinning voor het team binnen te slepen. Pierre zal ook dit jaar de kar moeten trekken binnen het team. F1 nieuwkomer Yuki Tsunoda zal alles uit de kast trekken om zijn rookie seizoen mooi vorm te geven. Yuki werd vorig seizoen knap derde in de Formule 2 en wist daarmee het zitje van de matig presterende Daniil Kvyat af te pakken. Wij houden de prestaties van AlphaTauri in de gaten met dit rijdersduo. Tevens krijgt het team ook onderdelen van het moederteam RedBull. Hiermee zou het team weer voor verassingen kunnen zorgen.

De AlphaTauri AT02 in beeld

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.

 

Casino Scout Nederland
F1Head